Het komt dichterbij!

Beste ... iedereen! :)

Welkom op mijn blog! Hier vandaan ga ik jullie ongeveer acht en een halve maand super jaloers maken (hoop ik) met mijn avonturen van over de hele wereld! En al zeg ik 'hele wereld' bedoel ik ook bijna de hele wereld! ;)

De voorbereidingen zijn nog een beetje in gang maar aangezien 7 april (dé vertrekdatum) dichterbij komt, zit het meeste er inmiddels op. Al bijna een jaar zijn Malou (mijn reispartner-in-crime) en ik bezig met deze reis, de reis van ons leven! Hard gewerkt hebben we, na allebei afgestudeerd te zijn sinds juni vorig jaar. Nu gaan we doen wat eigenlijk tegen alle normen in gaat: weg van alles wat vertrouwd en veilig is. Alleen met elkaar en een backpack gaan we de wereld exploren.

Zoals jullie misschien wel weten ben ik al eerder van huis weggeweest. Een half jaar stage op Curacao en ook nog een half jaar in Brussel zijn mijn huidige buitenlandervaringen. Nu moet er echter 8 maanden lang geleefd worden uit een backpack. Ik heb me inmiddels al over mn eerste angsten heen gezet en heb ... bergschoenen gekocht! haha.. Verder kan ik slechts enkele shirs, broeken en een jurkje meenemen qua kleding. Jaa, we gaan back to basics! (HELP!) ;)

De route die we af zullen gaan leggen kun je vinden onder het kopje 'kaart' op deze site maar ik zal nog eventjes in het kort de landen noemen om jullie te laten watertanden (of niet) ;) haha. First things first, we starten in Zuid Afrika. Hierna gaan we naar Azie: Thailand, Cambodja, Laos en Vietnam staan hier op het programma. Hierna hebben we twee korte stops in Hongkong en New York waarna we doorgaan naar Zuid Amerika. Hier zullen we Peru, Bolivia, Chili, Paaseiland, Argentinië en Brazilie gaan bezoeken.

This is it, voor nu. Over twee en een halve week is het zo ver! Dan ga ik mn best doen om deze site up2date te houden! Voor nu tot snel, houdoe en bedankt! :)

Liefs,

Linda

ps. Malou dr site is maloutje.reislogger.nl mochten jullie benieuwd zijn naar de persoon die 8 maanden lang met mij opgescheept gaat zitten! ;)

1. Malou:
    Helemaal toppie chick!

Ik ga jouw site ook ff op die van mij vermelden.. Wordt echt geniaal dit!

Liefsss
  2. Maaike:
    hoi lin
    ik heb me weer aangemeld dus blijf weer helemaal up to date
    ik verheug me al op je verhalen
    kus
  3. Marlene:
    21 maart 2010
    Hi!!!!!! Ik heb me aangemeld voor de mailinglist hoor ;) SPANNEND! Werkse nog 1 weekje :) En dan... komt het heel dicht in de buurt (7 april)
    Tot snel nog! xxxx
  4. angelique:
    21 maart 2010
    He Linnie,

Ik vind het zo superstoer van je!!!!! Ik hou je in de gaten en kom aub in 1 stuk terug. Zou wel leuk zijn.

Kussss Angelique
  5. Nicole:
    22 maart 2010
    Haai Lin!

Ik heb me ook aangemeld voor de mailing, dus ik ga je volgen!;)

Ik zie je snel nog!:)
    xx Nicole
  6. willem boreel (belastingdienst):
    2 april 2010
    Dag Linda,
    Frappant dat je beeltenis (this is me) nou net de plek is waar ik (alsook mijn zoon) Dick zo vaak vanaf hebben gedoken op "dushi Corsou!" Ik ga je reis volgen, temeer omdat ik het zo belangrijk vind dat jonge mensen, óók jij, 't avontuur moeten aangaan en verrijkt thuiskomen! All the best, Willem
  7. Marian:
    6 april 2010
    Hey Linda,
    jammer dat ik je geen gedag mee heb kunnen zeggen, maar wil je toch nog even heel veel plezier wensen! Je hebt er lang genoeg
    voor gewerkt dus nu lekker genieten!
    Groetjes
    Marian
  8. Els:
    6 april 2010
    Ha Linda, Wij wensen je een hele goede reis. Wij gaan je volgen. Groeten DE Zwinkies Hondelersdijk.
  9. Kim:
    7 april 2010
    Lindaaaaaa!
    Ben je al weg? Ik denk t wel. Ik hoop maar dat je t enorm naar je zin gaat krijgen, dat je alles kunt doen en zien wat je wil, en alles kunt laten waar je geen zin in hebt.
    Verder is t helemaal niet hip om langer weg te blijven dan gepland dus dat moet je maar niet doen, anders zitten wij langer zonder je. Heeeeeeeel veel plezier, en regelmatig wat schrijven hè?
    Dikke knuffel van Kim
  10. Nadine:
    7 april 2010
    Olaaaaa,
    als je dit leest zit je al tussen allemaal afrikanen..
    hoe is t daar, heb je t al warm? :P ben je al rood?
    vanmorgen was ik wel een beetje doods (kwart voor 6 kwam mama langs), dus nogmaals een hele fijne reis!! en maak er wat leuks van!!en stuur maar een berichtje als je drop of stroopwafels wilt :) ciao en ik zie je weer met de kerst! ;)
    Liefs Nadine
  11. Tina:
    8 april 2010
    Okay, even though I don´t really know any Dutch I was able to understand the context of your text above. So I will keep on reading your postings to improve my Dutch and maybe I even will be able to post something in Dutch as well.
    But since it is not that way yet, I will just post in English.
    I wish you all the best, a lot of fun and that the time won´t fly by too fast.
    Enjoy.
    Xoxo, Tina

PS: Make me jealous!!!;-)